Startpagina
mobiele versiecomputer versie
NederlandsEnglish
RSS
MAG Dierenvoertoer voor motoren

 | MAG Dierenvoertoer voor motoren


Op zondag 5 september 2010 werd vanuit Raalte weer de MAG Dierenvoertoer voor motoren gereden. Deze rit is bedoeld als steun in de rug voor een dierenasiel in de regio. Dit jaar was Dierenasiel Oldenzaal het doel.

De Dierenvoertoer vertrok vanaf het American Motorcycle Museum in Raalte om dit keer het asiel van Oldenzaal gaan verblijden met een grote hoeveelheid voer en andere voor het asiel nuttige zaken.6-09-2010
Geslaagde 16e Dierenvoertoer

Ondanks de nieuwe opzet van de MAG Dierenvoertoer kunnen we van een geslaagde dag spreken. Zondag 5 september reden om half een 130 motoren een individuele route naar het dierenasiel in Oldenzaal, waar het voer en het geld voor de dierenambulance werd overhandigd.

De mensen die de individuele tocht hebben gereden begrepen gelukkig dat dit de enige mogelijkheid was om de Dierenvoertoer nog bestaansrecht te geven in verband met de strengere regelgeving ten aanzien van de zogenaamde marshals en de verzekeringsperikelen in verband met een evenementenverzekering, wat voor de Dierenvoertoer niet rendabel is.

Na het voer op de parkeerplaats te hebben afgegeven konden de mensen het asiel bezoeken en een hapje of drankje nuttigen. Tijdens het officiële gedeelte werd symbolisch het voer en de enveloppen voor de dierenambulance overhandigd. De sponsors van de Dierenvoertoer waren:

- Max en Ans Middelbosch van het American Motorcycle Museum
- De Roadwolves Regio 3 Virago Star Club Nederland
- De firma Beaophar
- De Welkoop in Heino

Ook is dank verschuldigd aan de mensen van Taveerne Tivoli voor de ontvangst met koffie, koek en broodjes, de CMA voor het uitzetten van de mooie route, Yuri voor het digitaliseren van de route, de politie in Oldenzaal en de gemeente Oldenzaal voor hun adviezen.

Voor de mensen die afgehaakt hebben vanwege de nieuwe opzet: ondanks alle perikelen met de nieuwe opzet is de dag toch naar tevredenheid verlopen, vergeet niet waar de Dierenvoertoer voor bedoeld is, namelijk de dierenasiels en de dieren te helpen en probeer volgend jaar gewoon weer mee te rijden, het valt best mee.

Esther Wijnands & Wim-Jaap Schutte.

Categorie MuseumBron MAGDatum 10/09/2010

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2023 Webdesign Z73 Website CompanyRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.